A legfontosabb 6 témát, technikát sűrítettem ebbe a 3 napba, amit hétvégén, szombati napokon tartok. A hat egymásra épülő alkalom során egy átfogó tudást kapsz a vizes nemezelés alapvető technikáiról, apró fortélyairól. Megismerkedhetsz az anyagok sokféleségével, különböző tulajdonságaival, helyes felhasználásukkal. A tanfolyam elvégzésével képes leszel elkészíteni kedvenc, egyedi tervezésű nemezholmiaidat. Teljesen kezdők is jelentkezhetnek, hiszen az ALAP tanfolyam legfontosabb témáit is szerepelnek a sorozatban.

Tudnivalók:

 • Az egész sorozatra jelentkezők 4.900 Ft. árengedményt kapnak, továbbá előnyt élveznek a rész - jelentkezőkkel szemben!
 • A foglalkozásokon kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk! Ezeknek a vásárlására is lesz lehetőség.
 • Az alkalmak 3 egymást követő szombati napon 10-18 óráig tartanak. Délben szusszanunk, (ebédelési lehetőség a közelben csak étteremben van). Lehet hozni saját ennivalót, vagy rendelhetünk pizzát, illetve van mellettünk egy kínai étterem.... soha nem szoktunk éhezni.... :-)))
 • A tanfolyam kiscsoportos, minimum 3 - maximum 6 fő részvételével indul.
 • Lehet jelentkezni csak néhány napra is, de ebben az esetben feltétel, hogy az első "ALAP" tanfolyamon mindenképp vegyél részt, vagy jelezd a jelentkezés során, hogy már nem vagy kezdő.
 • A tanfolyam elvégeztével jogosulttá válsz részt venni a GYAPJAS KLUBNAPOKON, ahol - tanfolyami díj nélkül, minimális terembérleti díj hozzájárulása mellett - lehetőség van tovább fejlődni, új dolgokat tanulni, valamint a közösséggel együtt kiállításokon részt venni.

Az alkalmak témái: 

 1. nap.
  délelőtt: Ismerkedés a különböző gyapjúfajtákkal, tulajdonságaikkal, majd virág, ékszer, apró üreges tárgyak készítése.
  délután: Nemezlámpát, vagy egy izgalmas képet készítünk (alkalmazva a délelőtt tanultakat, akár térbeliséget is adhatsz a tárgyaidnak).
 2. nap.
  délelőtt: Táskát, mobiltokot, vagy tarsolyt készíthetsz. A cél, hogy megtanuld a fülek helyes beillesztését, a különböző záródási lehetőségeket és a belső zsebek kialakítását. És a design..? Segítek az elképzelésed megvalósításában! 
  délután: Kalap, nemezsapka készítés a téma, mely lehet a táskádhoz illő, vagy önállóan is hordható.
 3. nap.
  délelőtt: Mamusz, manócipő fortélyai.
  délután: Térbeli figurák készítése. A kedvenc témám... :-)) Megtanulhatod, hogyan készíthetsz nyitott szárnyú, repülő madarat és ha időnk engedi, még egy manót is elkészíthetsz.

Időpontok:

1. nap  10 - 18 óráig : 2019, Szeptember 28. (szombat) 

                                      2019, November 30. (szombat) 

2. nap  10 -18 óráig :  2019, Október 5. (szombat)

                                       2019, December 7. (szombat)  

3. nap  10 - 18 óráig:  2019, Október 12. (szombat) 

                                       2019, December 14. (szombat)

 

Ár:

A teljes első nap 19.800 Ft, a második 22.800 Ft, a harmadik pedig 22.300 Ft. A teljes sorozat ára 64.900 Ft. Ha mind a 3 napra jelentkezel 4.900 Ft kedvezményt adok. Így csak 60.000 Ft-ba kerül a teljes sorozat.

Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és az anyagköltséget is, de nem tartalmazza a lámpaváz árát. Ebből hozhatsz sajátot is, vagy lehetőség lesz vásárolni 3.200 Ft -ért kovácsoltvas jellegű vázat, vagy 1500Ft-ért IKEA-s  (tejüveg) lámpabúrát.

A részvételi díjat az első alkalmon kell megfizetni.

Jelentkezés:

Ide kattints információkért, és a jelentkezéshez!

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket