Figyelmeztetés

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

ALAP I-II tanfolyam

Azoknak ajánlom, akik először ismerkednek a nemezeléssel, vagy úgy érzik, még némileg hiányos a tudásuk. Ez a tanfolyam két alkalmas (I és II). De a 3 napos intenzív tanfolyam első napja is erről szól, csak ott a kép helyett lámpát készítünk.

Az I. alkalommal megismerkedhettek mindenféle alapanyaggal, használhatóságukkal, a gyapjúk minőségbeli különbözőségeivel, persze mindezt elsősorban a gyakorlatban. Megtudhatjátok mit jelent a mikronszám, és hogy melyik gyapjút mire használhatjátok, milyen nemezelődő tulajdonsággal bírnak. Ezt ki is próbáljuk, 3 kisebb tárgyat készítünk, 3 különböző fajta gyapjúból.

A  II. alkalmon egy képet készítünk, ahol fontos tapasztalatokat szerezhettek a gyapjú tömörödéséről. És hogy ne legyen unalmas, használunk hozzá különböző rostokat, szálakat, és felhasználva az I. alkalmon tanultakat igyekszünk térbeliséget is adni a képnek!

Időpontok:

ALAP I.

  • 2023, Október 15. (vasárnap, a 3 napos intenzív tanfolyam délelőtti része. 10.00 - kb. 13.30  óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek. 
  • 2023,  November 12. (vasárnap, a 3 napos intenzív tanfolyam délelőtti része. 10.00 - kb. 13.30  óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek. 

    ALAP II. 
  • 2023, Október 15. (vasárnap, a 3 napos intenzív tanfolyam délelőtti része. Ezen az alkalmon kép helyett lámpabúrát is készíthetsz)  kb. 14.30 - 18.00  óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek. 
  • 2023, November 12. (vasárnap, a 3 napos intenzív tanfolyam délelőtti része. Ezen az alkalmon kép helyett lámpabúrát is készíthetsz)  kb. 14.30 - 18.00  óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek.  

Tudnivalók:

  • A foglalkozásokon kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk! Ezeknek vásárlására is lesz lehetőség.
  • A tanfolyam kiscsoportos, minimum 3 - maximum 5 fő részvételével indul.

Ár:

Alap I. rész 14.500 Ft . Alap II. rész 14.500 Ft.  Az egész nap összesen = 29.000 Ft. Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és az anyagköltséget is, kivéve a lámpabúrát.  A részvételi díjat az első alkalmon kell megfizetni.

Jelentkezés:

Ide kattints információkért, és a jelentkezéshez!

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket