Azoknak ajánlom, akik először ismerkednek a nemezeléssel, vagy úgy érzik, még némileg hiányos a tudásuk. Ez a tanfolyam két alkalmas (I és II). De a 3 napos intenzív tanfolyam első napja is erről szól, csak ott a kép helyett lámpát készítünk.

Az I. alkalommal megismerkedhettek mindenféle alapanyaggal, használhatóságukkal, a gyapjúk minőségbeli különbözőségeivel, persze mindezt elsősorban a gyakorlatban. Megtudhatjátok mit jelent a mikronszám, és hogy melyik gyapjút mire használhatjátok, milyen nemezelődő tulajdonsággal bírnak. Ezt ki is próbáljuk, 3 kisebb tárgyat készítünk, 3 különböző fajta gyapjúból.

A  II. alkalmon egy képet készítünk, ahol fontos tapasztalatokat szerezhettek a gyapjú tömörödéséről. És hogy ne legyen unalmas, használunk hozzá különböző rostokat, szálakat, és felhasználva az I. alkalmon tanultakat igyekszünk térbeliséget is adni a képnek!

Időpontok:

ALAP I.

  • 2020, Április 18. (szombat, a 3 napos intenzív tanfolyam délelőtti része) 10 - kb. 14 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek.
  • 2020, Május 29. (szombat, a 3 napos intenzív tanfolyam délelőtti része) 10 - kb. 14 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek.

Alap II. 

  • 2020, Április 18. (szombat, a 3 napos intenzív tanfolyam délutáni része. Ezen az alkalmon kép helyett lámpabúrát is készíthetsz)  kb. 14.00 - 18.00  óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek. 
  • 2020, Május 29. (szombat, a 3 napos intenzív tanfolyam délutáni része. Ezen az alkalmon kép helyett lámpabúrát is készíthetsz)  kb. 14.00 - 18.00  óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek. 

Tudnivalók:

  • A foglalkozásokon kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk! Ezeknek vásárlására is lesz lehetőség.
  • A tanfolyam kiscsoportos, minimum 3 - maximum 8 fő részvételével indul.

Ár:

Alap I. rész 9.500 Ft . Alap II. rész 10.300 Ft.  Az egész nap összesen = 19.800 Ft. Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és az anyagköltséget is. A részvételi díjat az első alkalmon kell megfizetni.

Jelentkezés:

Ide kattints információkért, és a jelentkezéshez!

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket