Figyelmeztetés

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Melyik tanfolyamot válasszam?

008 2Az idei évadban is folyamatosan lesznek képzések és az elsők már szeptember végétől indulnak.

Némileg megváltoztattam a nemeztanfolyamok eddig megszokott rendszerét. Lesznek ALAP tanfolyamok, amik után lehetőségetek van különböző témákban gazdagítani a tudásotokat. Ha komolyabban érdekel a nemezelés, esetleg szeretnél ebből némi bevételi forrásra is szert tenni, javaslom, hogy gyere el az összes témára.

Ezeken kívül indulnak még intenzív tanfolyamok is, ezek mindig szombati napokon vannak. Az intenzív nuno tanfolyamon a nuno I és II anyaga végezhető el egy nap alatt, valamint indul 3 napos általános tanfolyam sorozat is, amin komplett nemezelőtudás sajátítható el, az alapoktól a bonyolultabb témákig. Ezen 6 tanfolyam anyaga végezhető el 3 egymást követő szombati napon.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak, ezért - hiányzás esetén - van lehetőség pótlásra a legközelebbi tanfolyamon, vagy közösen megbeszélt egyéb időpontban.

Szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy a tudásotok elmélyüljön, széleskörű legyen, ezért bizonyos témákat több részre bontottam. Így a sál készítés (NUNO) és a térbeli figurás alkalmakból több foglalkozáson is van lehetőségetek részt venni.

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket