Figyelmeztetés

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Nunonemezelés II.

Sálat vagy derékmelegítőt fogunk készíteni (amelyiket szeretnéd), kicsit másképp mint az I. sorozatban. Megtanuljuk a kétoldalas sál készítését, másfajta selyemre (pongee) a legfinomabb gyapjú anyagok felhasználásával. Jelentkezhetnek teljesen kezdők is, nem szükséges hozzá nemezelő tudás. A kép ugyancsak illusztráció, a színeket és a fazont te állítod össze! A tanfolyam minimum 2 - maximum 5 fő részvételével indul.

Időpontok:

  • 2022, Október 12. (szerda, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 14 -18 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek! 
  • 2022, November 12. (szombat, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 14 -18 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek! 
  • 2022, December 10. (szombat, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 14 -18 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek!

Ár:

11.000 Ft + anyagköltség (kb. 5-6.500 Ft, mérettől és a felhaznált anyagoktól függően).

Aki jelentkezett vagy már korábban volt az I. nunonemezelésen, annak csak fele árat: 5.500 FT + anyagköltséget kell fizetnie!

Jelentkezés:

Ide kattints információkért, és a jelentkezéshez!

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket