Sálat vagy derékmelegítőt fogunk készíteni (amelyiket szeretnéd), kicsit másképp mint az I. sorozatban. Megtanuljuk a kétoldalas sál készítését, másfajta selyemre (pongee) a legfinomabb gyapjú anyagok felhasználásával. Jelentkezhetnek teljesen kezdők is, nem szükséges hozzá nemezelő tudás. A kép ugyancsak illusztráció, a színeket és a fazont te állítod össze! A tanfolyam minimum 2 - maximum 5 fő részvételével indul.

Időpontok:

  • Január 27. (szombat, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 13 -17 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek!  Megtelt!
  • Február 19. (hétfő, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 13 -17 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek!
  • Március 10. (szombat, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 13 -17 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek! 
  • Március 12. (hétfő, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 13 -17 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek
  • Április 14. (szombat, az intenzív nuno-tanfolyam délutáni alkalma) kb. 13 -17 óráig. Az egész napra jelentkezők előnyt élveznek! 

Ár:

9,000 Ft + anyagköltség (kb. 4500 Ft, mérettől függően).

Aki jelentkezett vagy már korábban volt az I. nunonemezelésen, annak csak fele árat: 4.500 FT + anyagköltséget kell fizetnie!

Jelentkezés:

Ide kattints információkért, és a jelentkezéshez!

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket