Nyari szosszenet1

Idén is szervezünk 4 napos nemezes tábort Százhalombattán!

Táborunkba azon, már nemezelni tudó társainkat várjuk szeretettel, akik újabb technikákat, tárgyak készítését szeretnék elsajátítani jó hangulatban, kellemes környezetben. A témák még nem véglegesek, egy korábbi tábor programját láthatjátok. Egyelőre az időpont és az ár az aktuális. Hamarosan frissítem a témákat is.

Nyari szosszenet2Időpont:

2020. július 23-26-ig, csütörtök 10h-tól - vasárnap 17h-ig.

Helyszín:

Budapesttől 25 km-re, Százhalombatta mellett a gyönyörű környezetben fekvő Mokány Lovas Klub. (Térképért katt ide!)

 

A 4 nap tervezett programja:

lovas gyikos1. nap: Kesztyűbáb készítése, többféle technika alkalmazásával. A nyitható száj, gülü szem, taréjok, lábak...stb. rögzítésének a technikáit később,  egyéb, más nemezek készítésénél is felhasználhatjátok. Készítsd el saját tervezésű, fantázia figurádat (legyen az sárkány, vagy egy megszokott fazon, de akár egy őrült űrlény is), amit remekül használhatsz bábozáshoz, motivációhoz, meseterápiához, barátaiddal való bolondozáshoz, vagy csak egyszerűen egy míves ajándékként.

ekszerekTunika

 

 2. nap: Kovács Brigitta (nemezkészítő) vezetésével nemezruhát (tunikát) készítünk. Ezen a napon, lehetőséged lesz a ruhakészítés egyik legegyszerűbb elkészítési formájával megismerkedni és egy egyszerű méretszámítást megtanulni. A nap hátralévő idejében különböző ékszerek készítésére van lehetőségetek.

 

taska2taskatitok3. nap: Délelőtt hátizsák vagy táska készítése különleges díszítő technikákkal (fóliás, szövött, stb...). Délután titoktartókat készítünk. Ezek olyan térbeli tárgyak, amelyek lehetnek konkrét (pl. valamilyen állat), vagy semleges formájúak. Használhatod őket valaminek a tárolására (pl. apró csokik, kincsek), de egyszerűen elrejtheted benne a bánatodat, titkaidat, örömödet is. Az alap ötlet Nitschmann Corinnától származik.

kosarak

 

4. nap: Vendégünk, Nagy Andrea (kosárfonó) vezetésével pihenésként megtanulunk fészkeket illetve kosarat fonni, amibe nemezzsinórokat, virágokat, leveleket is belefonhatunk.

Esténként szabadfoglalkozásként különböző hímzési és szegési technikák elsajátítására van lehetőség......vagy akár lovaglásra is! :-)

Amit hozz magaddal:

Szalaggyapjú, selyemrostok, cellux, olló, papír, ceruza a tervezéshez, buborék fólia (sablonoknak, tunikakészítéshez), kincsek amit szeretnél belenemezelni valamelyik tárgyadba, nemezelő tű,  szappan, vászondarab a hengergetéshez, selyem a ruhakészítéshez, gyapjúfonalak, selyemdarabkák.
Érdemes az alapanyagokat a tábor előtt már beszerezni, de ismét (kiköltözik a fél műhely...) és a helyszínen is lesz lehetőség a vásárlásra … :-)

Nyari szosszenet3A tábor ára:

 38.000 Ft.  Az ár tartalmazza a napi foglalkozásokat és az ott tartózkodást, de nem tartalmazza a szállást, az étkezést és az anyagköltséget!

Szállás:

1.800 Ft/éj, „Kicsit nomád” körülmények között, egy légterű hálóhelyiségben, fülkés elhelyezéssel, matracon (ágynemű van). Szükség esetén hozott sátorban 500 Ft/éj lehet aludni. Az ott alvás nem kötelező hazamenni is lehet minden nap.

Egyéb lehetőségek:

Nyari szosszenet4Kedvezményes lovaglás a táborban résztvevő gyerekeknek és felnőtteknek:

  • séta pónin 500 Ft/10perc
  • nagy lovon 800 Ft/10 perc
  • Futószáras oktatás 2200Ft/30 perc

Igény és kellő létszám esetén, a tábor ideje alatt, a jelen lévő gyermekek rövidített tábor foglalkozáson vehetnek részt!
Ennek tartalma:

  • napi kétszeri lovaglás
  • kézműves foglalkozás (a vendéglátóink tartják)
  • tízórai, ebéd uzsonna

Ára: 9500 Ft/nap, ami nem tartalmazza a szállást, valamint a reggelit és a vacsorát!

Étkezés:

A helyszínen megrendelt fakultatív étkezés esetén:

  • reggeli:        500 Ft/nap
  • ebéd:           1.200 Ft/nap
  • vacsora:       900 Ft/nap         

Gyerek ár: -30%

Jelentkezés:

Előleg: 10.000 Ft. A tábor minimum 8 fő jelentkezésekor indul, de ismét csak kis létszámúra tervezzük (max. 12 - 14 fő). Így a jelentkezéseket csak korlátozott számban, az előleg beérkezésének sorrendjében tudunk elfogadni! Az előleg utalása előtt feltétlen érdeklődj van-e még szabad hely!  (Telefonszám és/vagy email küldés ide kattintva.)

Bankszámlaszám:
Nemezbirodalom Kft.
10918001-00000080-59230009
Megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a neved, valamint, hogy: „Nyári tábor”!

 Ha szeretnél jó hangulatban közösen alkotni, ne habozz! Jelentkezz mielőbb! 

Nyari szosszenet5

 

 

 

 

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket