Figyelmeztetés

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

V. Nyári tábor

 

 d41fc9dd5c546c25c9e09fe94ccc229f

Idén is szervezünk 4 napos nemezes tábort Százhalombattán!

Táborunkba azon, már nemezelni tudó társainkat várjuk szeretettel, akik újabb technikákat, tárgyak készítését szeretnék elsajátítani jó hangulatban, kellemes környezetben. Az idén Nitschmann Corinnával tartom a tábort, juhhu...! Corinna munkáit  megnézhetitek: Itt .

Nyari szosszenet2Időpont:

2020. július 23-26-ig, csütörtök 10h-tól - vasárnap 17h-ig.

Helyszín:

Budapesttől 25 km-re, Százhalombatta mellett a gyönyörű környezetben fekvő Mokány Lovas Klub. (Térképért katt ide!)

 

A 4 nap tervezett programja:

Nemeztyúk2

Nemeztyúk1cof

1. nap: Tyúkokat készítünk, többféle technika alkalmazásával. A gülü szem, taréjok, tollak...stb. rögzítésének a technikáit később,  egyéb, más nemezek készítésénél is felhasználhatjátok. Készítsd el saját tervezésű, szárnyasodat (legyen az kendermagos tyúk vagy kakas, de akár egy betépett rigó is születhet belőle), amit remekül használhatsz bábozáshoz, motivációhoz, meseterápiához, barátaiddal való bolondozáshoz, vagy csak egyszerűen egy míves ajándékként.

 

Blue Felt Bag12. nap: CorNit féle két rekeszes, fedeles, állítható hosszúságú pánttal rendelkező táskát készítünk. Díszítheted kedved szerint: hímzéssel, nuno-technikával, előnemezzel, gyapjúgyöngyökkel, fürtökkel..stb.

 

  

  gipsy felt bag 2  


médium print1médium print

3. nap: Ezen a napon a médium print technika alapjaival ismerkedhettek meg. Nuno technikával vékony kendőt vagy sálat készítünk, majd némi varázsigét mormolunk, a kezünkkel hadonászunk egy kicsit, és el is készülünk a leveles csodákkal.

 

 

4. nap: Erős, méretében és funkcionalitásában is jól használható kosarat készítünk nemezből. A díszítési lehetőségek itt is határtalanok, de kapsz néhány jó ötletet..!  

Nemezkosár

Amit hozz magaddal:

Szalaggyapjú, selyemrostok, cellux, olló, papír, ceruza a tervezéshez, buborék fólia (sablonoknak, tunikakészítéshez), kincsek amit szeretnél belenemezelni valamelyik tárgyadba, nemezelő tű,  szappan, vászondarab a hengergetéshez, selyem a ruhakészítéshez, gyapjúfonalak, selyemdarabkák.
Érdemes az alapanyagokat a tábor előtt már beszerezni, de ismét (kiköltözik a fél műhely...) és a helyszínen is lesz lehetőség a vásárlásra … :-)

Nyari szosszenet3A tábor ára:

 40.000 Ft.  Az ár tartalmazza a napi foglalkozásokat és az ott tartózkodást, de nem tartalmazza a szállást, az étkezést és az anyagköltséget!

Szállás:

3500 Ft/éj. Az ott alvás nem kötelező hazamenni is lehet minden nap.

 

Jelentkezés:

Előleg: 10.000 Ft. A tábor minimum 8 fő jelentkezésekor indul, de ismét csak kis létszámúra tervezzük (max. 12 - 14 fő). Így a jelentkezéseket csak korlátozott számban, az előleg beérkezésének sorrendjében tudunk elfogadni! Az előleg utalása előtt feltétlen érdeklődj van-e még szabad hely!  (Telefonszám és/vagy email küldés ide kattintva.)

Bankszámlaszám:
Nemezbirodalom Kft.
10918001-00000080-59230009
Megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a neved, valamint, hogy: „Nyári tábor”!

 Ha szeretnél jó hangulatban közösen alkotni, ne habozz! Jelentkezz mielőbb! 

Nyari szosszenet5

 

 

 

 

 

Hírlevél

Értesülj időben az újdonságokról, akciókról!

Kedvelj bennünket